Hop til hovedindholdet

Hemingway Club Kongens Lyngby

Chokoladeproduktion i Central Amerika


Dato og tid

Tirsdag d. 6. maj 2025 kl. 09:30 til 12:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 4. maj 2025 kl. 23:55

Sted

Restauranten, Lyngby Idrætsby, Lyngby Hallen, Lundtoftevej 53A, 2800 Kongens Lyngby Restauranten, Lyngby Idrætsby, Lyngby Hallen
Lundtoftevej 53A
2800 Kongens Lyngby

Chokoladeproduktion i Central Amerika


Arrangementsbeskrivelse

Chokoladeproduktion i Central Amerika

Jens Vasehus holder foredrag og deler sine erfaringer og oplevelser fra et ”forretnings eventyr”, der startede med at han og hustruen købte sig ind i en Cacao-bønne-produktion i Honduras for at udleve en drøm om at producere egen chokolade.

Foredraget krydres med anekdoter fra de mange rejser til Central Amerika samt udfordringerne med at drive forretning i lande, der helt generelt bliver betegnet som Bananrepublikker og hvor kriminalitets raten er 100 gange større end i

Danmark.Foredraget giver :

Et grundigt indblik i den verdensomspændende cacao bønne produktion :  Hvor kommer bønnerne fra ? Hvordan ser verdensmarkedet ud ? Hvad koster cacao-bønner ? Hvorfor er der så meget snak om børnearbejde ??.

Et grundigt indblik i den verdensomspændende chokolade produktion :  Hvordan bliver chokoladen lavet ? Hvad består chokolade af  ? Hvad er høj kvalitet ? Hvordan produceres chokolade ”Fra bønne til Bar” ?

Et svar på spørgsmålet : Hvad er god chokolade ?  Er det muligt at definere ”god chokolade” ? Smag og behag er forskellige fra person til person – er det muligt at beskrive karakteren af en højkvalitets chokolade.

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Hemingway Club Kongens Lyngby
Tlf: +45 40101088
info.lyngby@hemingwayclub.dk

Kontaktinformation til arrangør

Hemingway Club Kongens Lyngby
Tlf: +45 40101088
info.lyngby@hemingwayclub.dk